måndag 21 juni 2010

Picknick!

Nu, äntligen så börjar vi få se solen lite mer frekvent!
Då är det dags för fikakorg, rutig duk, kaffe, saft och bullar! Ge er ut i naturen och fika med familjen och vännerna.

Stadsparken, på Långa soffan eller på en härlig sommaräng? Här kommer fler tips på vart ni kan gå eller åka?!

Klicka här >>

Share

3 kommentarer:

  1. Japp, nu finns det hopp om vädret! :D
    Morgan

    SvaraRadera
  2. Sofie, det skulle vara intressant om även du redovisar öppet vem som betalar dina fakturor nu när kvasten går i kommunen, med skandalerna kvastmossen och Stefan Windh i speciell åminnelse.

    En kommun som konstant ligger i botten år ut och år in kan inte vara fantastisk även om du är dess alibi. Dags att ta time out över sommaren och sedan komma tillbaka med riktig information och jobbar internt istället mot sekten sossarna i Påskallavik.

    SvaraRadera
  3. @Nils Dacke

    Jag är inte anställd av kommunen utan har ett uppdrag för ett fristående projekt som ägs av FöretagsCentrum i Oskarshamn.
    Projektet finansieras av Näringslivet och Oskarshamns kommun gemensamt. Du ser alla samarbetspartners/finansiärer på oskarshamn.com under fliken "Attraktiva Oskarshamn".
    Av hela mitt hjärta så gillar jag den här platsen på jorden men självklart kan en lista med företagsklimat ställa till en hel del och det är svårt att vända en trist trend. Men det känns verkligen som om vi är på gång nu! Och det är väldigt många, både företagare och privatpersoner som trivs fantastiskt bra här,,,och undertecknad är en av dem =)

    Hoppas att du får en härlig sommar och skön semester!

    Hälsningar,

    Sofie Gunnarsson

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen