måndag 14 mars 2011

Segway, cool vision, ljuvlig mat och Juholt-feber!

Tänkte att en segway borde vara det optimala fordonet i Oskarshamn. Vi tar botr bilarna i centrum och ersätter med Segway-garage på olika platser. Samma sak vid Havslätt och Gunnarsö. Varför inte även vid macken i Fårbo, nya affären i Kristdala eller down town Påskallavik. Kul grej och visst skulle vi få det lite roligare i vardagen! Cykelprojekt är såå 2010 tycker jag! Nu är det segway som gäller. Behöver jag säga att inspirationen kommer från Solsidan?

Fick Oskarsgalans ljuvliga (och hemliga) meny i inboxen nu i helgen. Det vattnas i munnen och jag är imponerad av hur man genom ord på papper kan få igång smaklökarna så in i norden. Heja Dema!

***

Imorgon presenteras visionen för stadskärnan och framtidens stadsplanering. Det är bland annat yrvädret från P-vik som ska presentera (från samhällsbyggnadsnämndens sida) och när Mr Windh har gått igång på något så är det bäst vi andra håller i hatten. (Stefan gillar för övrigt hattar - mycket) Ska bli spännande att se och höra hur man har tänkt att jobba med stadskärnan. Ryktet säger att det bli en och annan som kommer att trilla av Badholmens stolar. Vi får se!

Kvällsposten har uppmärksammat TSOOL-bokningen! Eldkvarn har sålt slut, vilket innebär 1000 (!) biljetter har sålts till sin konsert här i slutet av april - What? Har Oskarshamnarna börjat kika lite längre fram i sina kalendrar och börjat gilla förköp? Vilken arrangörsseger!

En mening om Juholt-feber-land! Smart och väldigt strategiskt att vara på hemmaplan över helgen och bli kramad, kändis-fotad och intervjuad! Slipad kille som ger Oskarshamn många gratisrubriker och skimmer! Tack Håkan säger vi destionationsentusiaster.

Over and out

Share

2 kommentarer:

  1. Håller med. Bort med bilar, in med segways! ;)

    SvaraRadera
  2. Det låter jättebra.
    För jag jobbar med bla. Segway.
    Hör av er när ni ska göra inköp.
    Hälsningar
    Danne
    www.funway.nu

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen