torsdag 14 juni 2012

Osskesamn

Jag har en hel del favoritbutiker i Oskarshamn. Tänker inte räkna upp alla men jag tar gärna en sväng in på Majne eller Lilla G om det är presentinköp eller bara vill ha lite inspiration. Köpte halva sovrumsinredning på Materialmännen, jo det finns massa snygga kuddar och överkast där!
Smyger omkring på Heaven for Kids, Name It och Lindex Kappahl för att spana in babykläder. Behöver ju inga mängder men visst behöver vi köpa på oss lite pyttestorlekar,,,
Och blomsterbutikerna är superduktiga på all lura till inköp.

Senaste tiden har Marknad Oskarshamn och fastighetsägarna varit riktigt aktiva i etableringssvängen. Många samtal, besök och förhandlingar. Bland annat har vi kunnat se både Lindex och Kappahl i nya lokaler. Vilket lyft! Intersport flyttar och får hela 1000 fräscha kvadratmeter sportbutik. Ska bli riktigt kul att se.

Hamngatan och kråkerumsbacken har fått ny skepnad och det kommer att fortsättas att göras smarta upplägg för mysigare miljöer i stadskärnan. Äntligen!

Hoppas ingen har missat att vi nu söker Franchisetagare. Det är flera kedjor som har visat intresse och nu måste vi se till att hitta entreprenörer som vill driva koncepten. Hör av dig om du vill driva butik och läs mer på www.marknadoskarshamn.se

I kväll Petty på Globen. Kan bli den bästa musikaliska upplevelserna i år. (missar Springsteen så Petty har helt klart chans att knipa förstaplatsen)

Och glöm inte att fylla på det Osskessamska ordförrådet!

Over and out

Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen