tisdag 25 oktober 2011

Början på slutet och början för något grymt bra!

För fyra år sedan var det intervju med Anders Österberg på Sveriges Radio P4 Kalmar. Den här gången var det inte OKG-relaterad intervju. Den här gången handlade det om industrins beslutsamhet att jobba med hela erbjudandet Oskarshamn för att bland annat klara rekryteringsbehovet i framtiden.
Informationschefen Österberg har då varit ute och sålt in platsvarumärket för Oskarshamn och därmed även projektet Attraktiva Oskarshamn. I intervjun säger Anders "När projektet är över ska vi bilda ett bolag för att jobba med de här frågorna". Det kan hända massor under en sådan process men i det här fallet har planen följts!

Och nu är det dags.

Torsdagen den 27/10 klockan 07.00 kommer föreningen Attraktiva Oskarshamn att bildas.
 
Genom interimstyrelsens sekreterare Jan Hardebrant,  hälsas alla välkommen när föreningens första möte hålls på FöretagsCentrum, Båtgatan 5 i Oskarshamn.
 
Attraktiva Oskarshamn som projekt avslutas den sista december 2011. Känns riktigt skumt men fantastiskt roligt att mitt lilla skötebarn har vuxit till sig så mycket att det nu är läge att släppa projektformen. Kommer förmodligen agera hönsmamma i övergångsfasen,,,och det finns så mycket att göra, sätta igång, inspirera kring och jobba vidare med! Tillsammans bygger vi ett Attraktivare Oskarshamn!
 
Jag ska till föreningsmötet och lyssna på torsdag morgon (inte min tid på dygnet direkt men jag ska kämpa). Hoppas att ni också dyker upp!
 
***
 
Nu - möte med Oskarsgalans team.
 
Share

1 kommentar:

  1. Låter bra det, lycka till i framtiden med allt!

    Håller på skriver ett papper om Oskarshamns demokrafiska utveckling för mina högskolestudier. Pluggar Tourism Management i Borlänge nu. Saknar lilla Oskarshamn. Ser fram emot att komma tillbaka i sommaren och jobbar :)

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen