onsdag 26 oktober 2011

När pamparna var i stan,,,

Förra veckan var det röd mattta på Gotlandsterminalen. God mat, mingel, föredrag och massa "tunga" representanter inom transportsektorn.

Bland annat fick vi se Scanias nya platschef, Marcus Holm på scenen. OCh han sa flera gånger hur viktigt det är att vi jobbar för ett ttraktivare Oskarshamn. Marcus får 5 stjärnor av mig!

I övrigt så gjorde Svenskt Näringslivs Transportgrupp ett bra intryck. Bra presentation och trevliga människor. Däremot var jag inte speciellt imponerad av länets riksdagsrepresentanter. De var inte överens, de kastade partipolitisk paj och det fanns inte alls den övertygande inriktning om varken region eller infrastrukturella satsningar. Blekt.

Skickar med lite bilder. Det var kul att omvandla Gotlandsterminalen till eventarena. Och matresan vi bjöd på var självklart genomtänkt med transporttemat. Vi började på Västkusten med  räkor. Gick vidare till Småland och Marsöfiskarens delikatesser. Vidare österut där Atara Sushi bjöd på fantastisk sushi. Vi avslutade hemma med små cupcakes från Nilssons Konditori.

Nu - Träffa Malin på Prinfo Bergs och planera Oskarsgala!

Over and out!









Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen