fredag 7 oktober 2011

Höjdarna valde Oskis istället för Göteborg!

Vi tackar, bockar, vattenkammar frisyren, dukar upp buffé och öppnar upp Gotlandsterminalen. Finbesök i stan den 17 oktober. Troligen ett av de viktigaste mötena i länet det här året. Och det är första gången man väljer att lägga mötet ute i landet. Tidigare har alltid Stockholm varit mötesarena. Tack Christina Fosnes, Regionchef för Kalmar län.
Jag ser det dels det här mötet som en möjlighet att sätta ljuset på länets infrastruktur i diskussion och presentationer. Men hallå - den bästa grejen är ju att gänget ska ta sig hit! Det räcker ju med att boka biljetter och resa hit så förstår de problematiken. Röda mattan är bokad! Ska bli kul att se hur Gotalndsterminalen funkar som mötesarena i övrigt.

Lite bakgrundsfakta: Transportgruppen samlar Svenskt Näringslivs transportrelaterade medlemsorganisationer: Sveriges Hamnar, Svenska Flygbranschen, Transportindustriförbundet, Bussarbetsgivarna, Biltrafikens Arbetsgivarförbund, Motorbranschens Arbetsgivarförbund, Sjöfartens Arbetsgivarförbund och Petroleumbranschens Arbetsgivarförbund

Läs mer om hela programmet och anmäl dig här >>

Medverkande

Peter Wretlund (S), kommunalråd Oskarshamns Kommun

Scania  (har inte fått något namn ännu)

Harald Hjalmarsson, ordförande Regionförbundet Kalmar län

Maria Nygren, vVD TransportGruppen

Mimmi Mannheimer, Slottschef Kalmar Slott

Tomas Arvidsson, PSQ Consultants, Godstransportrådet i Småland

Anders Ygeman, ordf Trafikutskottet

Eva Bengtson Skogsberg (M)

Karin Nilsson (C)

Sven-Erik Österberg (S)

Désirée Liljevall (S) mfl.

Moderator för dagen är Pelle Thörnberg


*****

Förresten - höll på att köra in i en LIF-spelare. Det var inga onda avsikter med detta. Förlåt! Ska bli en fröjd att gå till Arena Oskarshamn senare i dag.


Over and out - in the sun

Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen