tisdag 2 februari 2010

Får bygghemma.se pris i Kalmar? Och har ni träffat Cludia?

Varje år delar MIK (Marknadsföreningen i Kalmar Län) ut Trissanpriset till Årets Marknadsförare i Kalmar Län på Guldfesten, som är nu i helgen - bygghemma.se, Kalmar Energi och Östran är nominerade till Årets Marknadsförare i Kalmar Län 2009.

Kul att Oskarshamnsföretaget är nominerade och med deras satsningar i Körslaget, Bygglov, Latitud 57 och Framtidsdagarna =) och annat skoj och smart, så är det med all rätt! Företaget satsar nu ännu hårdare på sin marknadsföring och bloggen med Claudia borde sticka högt på blogglistorna när Claudia ses varje vecka dansandes i vackra kreationer på bästa sändningstid! Kul grepp av grabbarna att testa den kanalen för sina produkter! Sedan ett par veckor har man även fanpage på facebook, dock inte med så mycket info - så där får de rappa på lite!




_______________________
Har ni sett det senaste förresten?
Ny tappning och det är ett samarbete mellan Johan Mauritzson (Rönnfjord Utveckling AB), Richard Gustafsson (Scania), Alexandra kronholm (Attraktiva O), undertecknad och Annonsbladet som ligger bakom produkten! Klickar du här så kan du registrera dig för prenumeration!


Hallå där! - Har du bokat din biljett ännu?



Nu träffa ett UF-företag!
Sedan - Kallelse till ledningsgruppen, telefonmöte, oskarsgala-fix
Tonight - innebandy och skottning (jasså - behövs det?)
Imorgon bitti - MATMÖTE med lokala hjältar - Jocke på Gässhult och Peter Lindgren på Oscarsgymnasiet (inför Oskarsgalan) och Mötesfabrikens Claes Samuelsson.


Over and out!

S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen