fredag 5 februari 2010

Misterhult talar ur skägget!

Vi vill vara med och synas!
Vi vill visa upp vad vi har i de norra delarna av Oskarshamns kommun!
Hur kan du hjälpa till?



Underbart när det funkar som det ska! En förening som vill hjälpa till att göra platsen Oskarshamn mer attraktiv genom att utveckla och bli bättre på sin egen verksamhet och på de områden där man själv kan påverka.
Igår hade jag möte med Kaj Lindholm. Vi pratade om Misterhult, attraktionsarbete, turism, bensinmacken som förhoppningsvis landar in i Misterhults socken inom kort! (varför tar det sådan tid?)och om hur vi kan hjälpas åt framöver!

I Misterhult finns underbara miljöer och en hel del saker att göra och uppleva. Golf, SKB-tunneln, båt- och kanotfärder, Snäckedal (bronsåldermiljö), Naturreservatet Stenhagen, Spinneriverkstaden, Gästerns våtmark, Mörtfors pensionat, Gässhult, Marsöfiskaren,,,jag listan kan göras hur lång som helst!
Vilka platser har ni Oskarshamnare varit på? Några nya besöksmål inför våren kanske? Och vet ni vad!? Det finns tomter att köpa i Misterhult Socken - lite hemligt kanske man har inte hört så mycket om det, men kolla här!

När vi ändå är inne på turism och besöksnäring,,,nu kommer färska sifror på hur besöksnäringen såg ut under 2009. Och Kalmar län har ökat mest i hela landet under 2009! (Tack stina!) Siffrorna per kommun har inte kommit ännu. Men hoppas att vi också har ökat. Fortsättning följer,,,

I kväll blir det The Big Bang med bästaste kusinerna och syster! Kul att de fortsätter att satsa och hitta på nya grejer! Senast jag var där så var det med Oskarshamnsakademien - hade en grym formsvacka så den bowlingserien ska jag minsann slå ikväll! Något som var mer spännande än mina kassa bowlingresultat var att vi lyckades rekrytera studenter som ville jobba för Oskarshamnsakademien på sin studieort! Kolla här!

Nu Rotary!

Over and out friends!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen