måndag 12 april 2010

Oskarshamnsföretag sökes!

I förra veckan var jag på ett näringslivsmöte och träffade bland annat Christina Fosnes från Svenskt Näringsliv. Hon tipsade om Kalmarsund Promotion som är ett sprillans nytt initiativ för regionens näringsliv."Plattformen bjuder in till möten mellan befintliga föreningar och organisationer. Medlemsföretagen verkar över kommungränserna där affärsnyttan sätter de geografiska gränserna." Klippt från www.kalmarsundpromotion.se

Det känns som ett fräscht initiativ och det är många drivna entreprenörer som ligger bakom konceptet! Nu söker de Oskarshamnsföretag som vill hänga på nätverket! Kika in på hemsidan och åk gärna ner till Kalmar Tech Park den 15 april klockan 11:00 för uppstartsmötet! Följ initiativet på Facebook här! Och anmälan till dagen hittar ni här.

Idag var det tårtkalasbiler i OT från IKOs omklädningsrum (tyvärr inte publicerad i nätversionen). Bakom-kulisserna bilder kommer senare idag. En del (Rasmus Olheden till exempel,,,) tror inte att vi bakade tårtan själva, men snart kommer bildbevis på detta! Det var makalöst kul att se S-kommunalrådet baka tårta i konditorsmundering!

Nu - Rotarylunch, hemsidefix, springa lite ärenden och så möte med Lennart Karlsson på Oskarshamns kommun i eftermiddag.

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen