fredag 15 oktober 2010

Vem vågar?

Kommer ni ihåg stadskampens tävlingar när man skulle se till att få ner 100 hundar till stortorget i Växjö, 80 olika yrkeskategorier till Malmö eller 50 tomtenissar till torget i Luleå? Man satt hemma i soffan och önskade att man fick ha den tävlingen i Oskarshamn och se hur hela stan ställer upp och hjälper varandra!

Den 6 november körs en variant av det här i Brädholmen Events regi. Ett gäng glada företag/lag tävlar mot varandra under några timmar på lördagen. Oskarshamnskoden heter tävlingen och det gäller att lösa cirka 35 praktiska och teoretiska uppgifter i varierande svårighetsgrad. en del är skiiitsvåra och man måste vara riktigt slug för att prioritera och styra upp sitt lag. Lagets uppgift är att till varje pris och med alla tillgängliga medel lösa uppgifterna. (men inte fuschschka) Det handlar om att kommunicera med telefon, e-post, röksignaler och använda sig av lagets samlade brains för att lösa uppgifterna. Ryktet säger att OT ska ha ett lag! De har ju alla kontakter och länner alla i hela länet. Tuff motståndare. Krepart är också anmälda,,,Micke har säkert en stark laguppställning. Likaså sägs det att OKG ställer upp. De har ju definitivt flest högskolepoäng med ingenjörsinriktning i det laget! (undrar om det är en fördel).

Oskarshamnskoden är namnet och jag tror att det kommer att bli galet kul! Det är redan ett gäng lag anmälda, men det finns några platser kvar. Så säg till företaget eller din organisation att ni ska ha ett lag och vara med och fajtas om vinsterna!
Jag ska vara funktionär och får inte tävla =( men misstänker att jag kommer att få en dag jag sent ska glömma i alla fall. Mycket kommer att gå ut på kontakter och kluriga lösningar - så tillhör ni kategorin som brukar "lösa saker" så lär ni få ett samtal den 6 november!

Ikväll blir det The Refreshments på Hotell ett! Och helgen avslutas med Höstens Bästa Söndag på Forum! Skön inspiration inför den lite mörkare tiden på året! Anmäl dig nu om du inte gjort det ännu!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen