måndag 4 oktober 2010

Att hitta rätt!

För ett par månader sedan fick Oskarshamn ett erbjudande om att sticka upp till Stockholm för att träffa människor som kan tänka sig att flytta från Stockholm för att hitta bra jobb och boende! Ofta har vi svårt att rekrytera specialister och hitta rätt folk till nischade tjänster. DSå det här är ett sätt att försöka hitta dessa personer.

Vi tog chansen och imorgon är det dags för Kompetensmässa på Berns.

Det är en match-making av spännande människor och vi samlat ihop tjänster och erbjudanden som vi har i Oskarshamn just nu. Med på mässan finns Press och Plåt, SKB och Oskarshamns kommun. Och vi har självklart med alla tjänster som finns på Arbetsförmedlingen.

Inför mässan så har vi tagit fram ett nytt material. Här hänger skisserna på mitt kontor. Broschyren dyker upp vid lunch! Och idag finns vi med i METRO!



Håller tummarna för att vi har med oss ett gäng positiva besked hem!

***

Helgen var ösig förresten - Noice, Gyllene-Micke och Style-Ekman stod för underhållning som var fantastiskt bra! Big Bang fixade konceptet riktigt bra - men lokalen behöver lite jobb till innan riktiga nattklubbsfeelingen infinner sig - mer blinkande lampor och lite mer tyg åt folket!

Hann även med en sväng till OT som hade födelsedagskalas på redaktionen! Tårta, kaffe och trevligt sällskap! Och så smög vi (jag Gibbs och syster) in och tog över sportredaktionen ett tag - det var kul!

***

Nu ska jag ner och prata lite mer med mina Praoelever. Hannes och Malin från 9D Rödsleskolan förgyller vår vecka på FöretagsCentrum - trots att vi har kaos här med ombyggnationer och massa spring så hoppas jag att de ska trivas!

Over and out!

På Spotify - Kevin Costner (fick mersmak efter hans hjältedåd på TV-skärmen igår)

Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen