måndag 6 september 2010

En helg och utflykt med alla ingredienser! - Check!

Hans Ranestål, Flygplatschef på Oskarshamn Airport

Fler bilder här >>

Galet mycket folk och ännu mera korv! inför 40-årsjubileumet hade man lockat med bjudfika, flygturer och helikopter. Succé var ordet och jag tror aldrig att flygplatsen har haft så många människor där på samma gång. Flygplatschefen Hans Ranestål var på strålande humör och lyste ikapp med septembersolen! Han hade fullt upp med att fånga snygga bilder, visa folkmassorna rätt och se till att allt flöt på under dagen.

Jag och en kompis tog bussen från Arena Oskarshamn,,,det blev en utflykt som hade alla ingredienser en utflykt ska ha - fika, upplevelser, skratt och solsken! Hon är dessutom nyinflyttad så det blev en hel del guidning i bussen.
Tyvärr lyckades vi inte att komma upp i luften denna dag. En och annan lycklig själ kämpade sig fram i den oändliga kön och fick testa ett par minuter uppe i luften i en helikopter! Vi fick nöja oss med att ge oss ut på flygfältet och fota! - Inte fy skam det heller.
Hur som helst är det grymt bra att öppna upp verksamheten, ta upp folk i tornet, berätta om allt som krävs för att hålla igång en flygplats och jag tror att det är många som inte hade en aaaning om att man kan sticka till Stockholm över dagen från Oskarshamn Airport. Och om vi kan få lite fler privata resenärer så kanske vi kan få ännu mera ös på flyget. I dagsläget så är det ju företagen vi får tacka för servicen, att bland andra SKB, SAFT och OKG ligger här gör ju att flyget många gånger är proppfullt.

***
Helgen har varit grymt bra i övrigt. Många oväntade möten och upplevelser, och jag blir inte helt överraskad om vi får se ett youtube-klipp snart som kommer att göra succé i Oskarshamn och bli en skön snackis! Eller så finns det en oskriven regel om att "det som händer på (,,,) stannar på (,,,)", vad vet jag?!
Nu - Rotary, telefonmöte med Tendensor och ikväll tennispremiär!
På Spotify (för att starta upp måndagen) - Juvelen med Wath your step! (Tack Gibbs)
Over and out!

Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen