måndag 31 maj 2010

Vi klarade det!

Vi tog utmaningen - tränade som tusan - och vi fixade det! Ridsportens dag och den lilla hopptävlingen som vi (B-)kändisar skulle vara med i! Visst var det en och annan som trillade av pållen och en och annan vägran. Men va tusan - vi fixade det!
Stort tack till ridskolan med Madde Dunsäter i spetsen. Vilket team du har ute i stallet och i din verksamhet! Alla unga ryttare i Ungdomssektionen ska ha en stor eloge för allt sitt slit och för att de har stått ut med oss i ur och skur!
Och nu förstår jag hur "lets dance-dansarna" känner sig. Att gå från 0 till att lära sig en helt ny grej är en fantastisk känsla. Eller vad säger du Lis Lyrbo?

Idag är vädret så trist att man bara skulle vilja ligga kvar under en filt och läsa mysiga romaner eller varför inte spela spel. Men agendan för dagen såg inte riktigt ut på det viset. Istället var det väckning och möten som stod på schemat.

Första stoppet var möte med Skogsstyrelsen, Lantmännen, Swedbank, Södra, Holmen, LRF, LRF Konsult och Dina Försäkringar som hade som mission att planera upp en skogsdag till hösten. Den hålls i fantastiskt vackra Djurhult strax söder om O-town. Målet är att skapa en skogsdag för alla Oskarshamnare - ta med familjen och upplev hela kedjan i skogsbruket.

I eftermiddag blir det ett möte med Sandra Jamil och Hanna Falk. Vi ska se till att Latitud 57-aktiviteterna "Kids Rock" och lilla nattklubben "Rock on" blir något utöver det vanliga! Har du köpt din biljett ännu? Imorgon höjs priset! Skynda, skynda! Finns på Ticnet, Turistbyrån, OskarshamnsTidningen och ICA Maxi Oskarshamn.

Now - over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen