onsdag 21 september 2011

Smygvisning i källaren och uppmaning till rullatordans!

Man bör väl bli lite skeptisk när någon bjuder ner till källaren. Den här gången var det dock helt ofarligt och en kul visning av vad som kommer att bli nya gymdelen av Friskvårdshuset. Det händer grejer hos företaget och man kommer både att utveckla lokalerna och samtidigt anställa fler inom massage och träning. Alla städer behöver bra gym och träningsmöjligheter och alla Oskarshamnsföretag som pysslar med det ska ha en eloge! I den allt hårdare konkurrensen tror jag att de som räknas som attraktiva arbetsgivare behöver erbjuda träning i någon form och då måste det finnas massa olika alternativ så att alla hittar "sitt sätt" att röra på fläsket.

Passade på att kränga ut material inför Framtidsdagarna också. Blir det som vi har tänkt så dyker det upp ett helt gäng med Zumbadansare i framtidståget! Vill du också hänga på? Kom ner till Brädholmen strax innan 14:00 nu på lördag. Där ska vi samla alla möjliga sköna människor för att traska/dansa/gå genom stan. Stanna till inne på Flanaden för dans och sånguppvisning och sedan dra vidare mot Arena Oskarshamn och matchen med Tre Kronor Legends.


Så här skrev jag i ett pressinfo tidigare i veckan;

”Jag vill se tanter i färgglada hattar, hip-hopare, streetdansare, skejtare, farbröder med rullatorer, barn med maracas, hårdrockare, Zumbadansare, akrobater, körsångare, trumpetare, ungdomsförbund, trummisar, pappor med barnvagnar, IK Oskarshamns hejarklack, mammor med skyltar som visar framtidsvisioner, ungdomslag i olika idrotter, företagare, och allt man kan komma på som passar i ett positivt tåg för framtiden!”
Så passar du in i någon av kategorierna - häng på i tåget!


Over and out!

Share

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen