onsdag 30 december 2009

"Jeansgurun" vände hem!

Snö, is och kyla. Stora koftan på, Norah Jones nya platta på datorn och massor med tid att surfa, surfa, surfa. Njuter fortfarande av svärmors goda bullar och julfikat vi hann med mellan ärenderundor på stan och i byggvaruhus.

Sommarens festivaler kör hårt med bandsläpp. I sommar firar Strandfestivalen i Oskarshamn 10 år. I veckan kunde man läsa att de har lyckats boka Umeåbandet Deportees. Bandet var här redan 2005 och ryktet säger att det var "gött" Nu hoppas jag att de gör ännu en grym spelning! Linn Helmner och övriga gänget i Strandfestivalen brukar göra sluga bokningar så jag väntar nyfiket på nästa bandsläpp!

I Oskarshamn känns det vintrigt och mysigt. Många kompisar är hemma över julen och det var fantastiskt kul att springa på gamla godingar på juldagspartajet på SKY som anordnades av Sodalitas. Extra kul var det att träffa Eric "jeans-gurun" Holmström. Han var favoriten på JC under många år och han har ögon som aldrig missar att pricka rätt modell eller storlek - underbart! Eric säger sig vilja gifta sig i jeanskostym! (intervju med Maria Gunnarsson på OT) Det tillfället får inte missas! Förmodligen är han sponsrad den dagen! Tyvärr verkar han ha gett upp bloggandet för stunden, men kolla här så kan ni hitta lite jeanstips och inspiration från bästa Eric!

Dagen före julafton såg jag självklart på "uppesittarkväll med Lotta Engberg". Vann dock varken bil eller resa till värmen =( Såg både Anders Eldeman och Bröderna Rongedal i rutan - dessa herrar har av någon anledning en härlig förkärlek till vår stad. För er som missat det så snackade Anders Eldeman lyriskt om Oskarshamn i flera minuter av Melodikrysset i somras - vi tackar och bockar för gratisreklamen som gick ut till hundratusentals lyssnare landet över =)
Och Rongedals ringdes in sista minuten inför Revival, i höstas när Jessica Andersson blev sjuk! Bröderna slängde sig iväg och hann göra ett grymt framträdande på Forum.

Rongedal och Fake på Revival -09, foto: me!


Eldeman in action på lilla torget

Båttur i Oskarshamns skärgård med grymmaste väskan i högsta hugg - vill ha!


Jag försöker få ut svaren på melodikrysset i förväg,,,misslyckades!


Nu - mer av Norah Jones!
Over and out!

1 kommentar:

  1. Kul att du gillar våra "sluga bokningar" hehe :) Håll utkik efter nästkommande på vår hemsida o blogg! /Linn

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen