onsdag 3 mars 2010

Elin städar Flanaden och Ibis drog hem blomstertävlingen!

Först av allt - vi har fått en ny "kontors-landskaps-kollega" på FöretagsCentrum!
Välkommen Henrik Jardbring! Projektledare för Krearum! Mer om den verksamheten längre fram,,,Galabiljetterna med middag som släpptes på Forum tog slut direkt! Lång väntelista blev reslutatet! Några bilder från lördagens biljettsläpp inför Oskarsgalan kommer längre ner.

Festbiljetterna har vi massor kvar av i dagsläget men Forum hälsar att många varit inne och köpt av dem också! Den biljetten kostar 200 kronor. Då får man flera timmars skön underhållning och party den 27 mars. Klädsel även här är Kavaj.
Bege er till Forum så snart ni hinner om ni är sugna på galafest! Den festen startar klockan 22:00 och då är pianolongen öppen, DJ Camille Santana har dragit igång dansglovet och barerna har galaerbjudanden i långa rader!

Förresten - för er med festbiljetter arrangerars, på eget intiativ, förfester på Hotell ett och Hotell Post!

Hotell Ett erbjuder ”Två & en Flygel” med Per Bredhammar och Olof Nilsson.
Champagne och något lättare att äta finns framdukat mellan 18:00-22:00. Varmt välkomna önskar Torbjörn med personal.

Välkomna till oss på Hotell Post och ladda upp inför Oskarsgalan! Baren är öppen från klockan 16:00! Det serveras snittar och en lättare barmeny för den som vill träffas och mingla innan det är dags att gå till Forum och Oskarsgalan, som öppnar upp dörrarna klockan 22:00.

Och i lördags när det var biljettsläpp och modevisning och blomstertävling så fick Elin på in the Mood uppleva en helt ny grej - hur det är att dammsuga på Flanaden!
Hon ser ganska nöjd ut må jag säga!

Grymt snygga klänningar och hår presenterades! Kul att Oskarshamnstidningen och Köpmannaföreningen drog igång det här! Ibis var det som drog hem vinsten att leverera blommor till hela Oskarsgalan och vinnarbuketten ser du nedan! Se fler bilder här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen