söndag 14 mars 2010

"Nej, det kan du inte skriva i tidningen"

Det är så nära nu,,,Oskarsgala och Oskarshamn i glitter och glamour! Om två veckor smäller det! Har du inte köpt din biljett än? Ingen panik - ta en sväng förbi Forum i veckan så är det löst!

Förra veckans ungdomsforum gav mersmak. Men Peter Wretlund höll på att svimma när jag meddelade honom att de hade 14 (!) nya medborgarförslag att bita tag i. Och det var en salig blandning på ämnen. Allt ifrån att se till att laga bättre skolmat och förslag på att införa skoluniform till att sätta in fler bussturer till Norrby och bygga biostad. Anton Holmgren, Emma Nilsson och Co. hade gjort ett grymt bra jobb med att planera inför konferensen! Det finns hopp i projektledarvärlden minsann! Nu ska det Ungdomsforum följas upp och LUPP-gruppen får ännu mer att jobba med - och syftet är självklart - att skapa ett Attraktivare Oskarshamn för Unga! Det gör vi bland annat genom att se till att unga blir delaktiga och får inflytande över beslut och kan påverka sin vardag.

Fredagen avslutades med ett besök på OT-redaktionen. Kul samtal och hoppas nu det blir en go intervju. MEN,,,om det blir som mina vänner vid andra sidan bordet vill, så blir det en skral intervju. Båda "inbjudna tyckarna" sa ideligen "Men skriv inte det i tidningen!" eller "Men ta bort det senaste jag sa, det får du inte skriva!" samtidigt som de skrattade åt sina inlägg och kommentarer. Ryktet säger att det kommer i OT på onsdag,,,

Nu - mat, vila och sedan dyka i säng! Det har varit en lååång dag med spackel, rivning och damm. Skönt med grym familj och vänner som jobbar hårt för att få ordning på torpet så det kan bli inflytt snart =)

Spotfy - Eagles hela långa dagen!

1 kommentar:

  1. Oboy Brownie, du ser verkligen kristen ut på dessa pics. Den knutna pullovern, Volvon, blicken i fjärran och båda fötterna stadigt på jorden.
    Själv rycker Vänstern i mig.
    kram

    SvaraRadera

Leta i den här bloggen