måndag 22 mars 2010

Hur många platser ska vi bygga ut teatersalongen med?

Hur många platser alltså? Det är min fråga - betydligt mer intresseant än att diskutera nedläggning eller ej som man har läst i lokalpressen senaste dagarna. Klart vi ska ha en stadsteater! Men man måste jobba hårt för att hitta på nya grepp för att fylla den med besökare.

Tydligen krävs det oerhörda säkerhetslösningar (= dyra slantar) för att människor ska kunna vistas på scenen på ett säkert sätt. Och det är klart - på vilka andra arbetsplatser får man gå utan skydshjälm när det hänger flera hundra kilo i taket?

Hur som helst - inför årets Oskarsgala så hade vi kunnat sälja flera hundra biljetter ytterligare om vi kunnat öppna upp för fler platser i teatersalongen,,,det finns fortfarande en hel drös med människor på väntelistan. Som tur är så finns det flera restauranger som också kommer att erbjuda galamiddagar med underhållning - sedan ansluter man till galafesten klockan 22.00. Kanske är det till och med så att några hinner med lite hockey också (vill vara på två ställen samtidigt, men det funkar inte riktigt så,,,)

Idag har jag fått in en ny praktikant i Attraktiva Oskarshamn! Ska bli superkul att få mer hjälp i projektet!Mer om henne lite längre fram!

Imorgon klockan 08:00 - Årsmöte med OskarshamnsAkademien på Nova!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen