onsdag 31 mars 2010

Salo och så lite bakom kulisserna,,,

Salo is back in O-Town! Hopsan tjosan! Trodde vi hade sett den mannen för sista gången i Arena Oskarshamn. Men visst kommer han att skänka lite välbehövlig stjärnglans in i förhandlningarna kring spelarrekryteringarna. När man söker på Tommy Salo + Oskarshamn för man en hel del spännande träffar från hela Europa. (många av dem kräver dock översättningstjänster för att ens fatta lite av innehållet) ska bli sköj att se vad han har för ess att plocka fram när det är dags att börja presentera nykomlingar i truppen.

Veckan har startat urbra! Utvärderingar efter galan, planeringar inför resten av året, inbjudan till föreläsning med Beata Wickbom som skickas ut till samarbetspartners för Attraktiva Oskarshamn, planering inför Latitud 57, LUPP-konferens-planering och det känns som om Attraktiva-gänget har haft bra fart på kontoret trots hård avslutning på förra veckan.

Det är fantastiskt kul att Marknad Oskarshamn finns här på FöretagsCentrum! Vi kommer ha otroligt stor nytta av varandra i utecklingen av Oskarshamn. Magnus, har redan späckat schema och föreningar, företag och flera organisationer ringer hela tiden och vill att han kommer och presenterar projektet och alla ideér kring stadskärnan! Kul!

Sociala medier var det alltså,,,det är redan en hel drös med anmälningar till Beatas Wickboms föreläsning. Det känns som om man inte kan låta bli att ta del av vad facebook, twitter, bloggar och RSS-flöden har att erbjuda, även om man inte tänker använda allt själv så är det bra att veta vad som passar för verksamheten/sin målgrupp och hur man kan jobba mer effektivt på webben! Däremot så är det också intressant att se hur de olika företagen tacklar situationen. För flera av mina samarbetspartner-företag får inte ens öppna en blogg eller facebook på jobbet. Det ska vi diskutera med Beata den 15 april!

Nu ska jag, Alexandra och emelie iväg till Forum och "eventstäda" efter galan,,,det finns säkert en hel det papper, vepor, flaggor, tavelramar och annat skoj att ta hand om =)

Ha en skön fortsättning på veckan!

Over and out!

***

Några "bakom-kulisserna-bilder" från galan,,,


(ovan) Victor, Danne och Hampus fixar guldramen till scenen! Samtidigt repar glamourorkestern och Capella Oscaria inför kvällens gala.

(nedan) Intervju och pressrelease för Musikalprojektet med Döderhultaren, här med Oskarshamnstidningens Johan Winsell. Från höger, Emelie Johansson, Nils-Petter Ankarblom, Rita Hovne Dahlberg, Daniel Träff och Johan W. Det serverades bland annat Marsölax, Lamm och Wirumglass under galan. Härligt med lokalt producerade råvaror. OKG, en av våra guldpartners, bidrog med servettringar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen