tisdag 30 mars 2010

Galayra och full fart på kontoret!

Marknad Oskarshamn märks! Allra mest här på kontoret än så länge, men oj vad det ska bli kul att se vad som kommer att hända närmsta tiden. Idag är Janine från kulturförvaltningen på besök hos centrumutvecklaren Magnus Johansson - det diskuteras gatumiljöer, Flanaden och utsmyckning i offentliga miljöer! Spännande grejer på gång.

Annars är jag kvar i galaruset från Oskarsgalan - vilken kväll! Alla glada människor, upprymda vinnare, god mat och go stämning. Min nya idol är pianisten Jens Sporron - helt sagolikt duktig musiker som levererade grym musik till gästerna i longen hela kvällen. Måste klura på ett event vi kan ta hit honom igen - snart!

Stort tack till alla sköna lirare som har bidragit till festkvälen! Och då tänker jag på alla från leverantörer, gäster, musiker, personal, vakter, ideella krafter, galateamet, partners - ja Alla!

Vimmelbilder? Kollar här! Det är så kul med alla

En personlig favorit var Kalle som vann priset för Årets Idrottsprestation. Vilken kille! (Expertisen säger att Kalle Svensson är ett av de stora framtidsnamnen inom svensk enduro.) Han kom in i personalmatsalen lite senare på kvällen och snackade lite med oss som satt och pustade ut lite bakom kulisserna. riktigt trovlig filur - han kommer gå långt!
en annan kul grej var att en av vinnarna som kom upp på scenen - Bråbygdens föräldrakooperativ - var en av mina gamla klasskompisar. Evelynn Ericsson. Så kul när gymnasievänner dyker upp i helt andra sammanhang.

Här kommer listan med vinnare från galan:

Årets idrottsprestation: Kalle Svensson Enduroförare
Årets arbetsplats: Nygårdens gruppboende
Årets kvinnliga företagare: Marianne Johansson TipTop
Årets medarbetare: Carina Mannerlöf ICA MAXI
ALMI:s nyföretagarpris: Marsöfiskarna
Årets granne: Bråbygdens föräldrakooperativ
Årets företagare: OH Elektronik
Swedbanks småföretagarpris: OH Elektronik
NOVA:s forsknings- och utbildningspris: Mats Åström Linnéuniversitetet
Årets entreprenör: Peter Ljung Nordway Store

En annan upplevelse under kvällen var smygpremiären av "Axel-musikalen" av Nils-Petter Ankarblom, där Daniel Träff framförde ett nummer som fick rungande applåder och gav mersmak! Redan nu planeras det för hur projektet ska finansieras och byggas upp som stor musikalproduktion i Oskarshamn.

Nu ska det fixas med allt efterarbete och planeras vidare. Hoppas på en solig och skön vecka!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen