torsdag 25 mars 2010

Tack Marknad Oskarshamn! Och tack industriprogrammet!

Tack för en helskön kväll! Vilken atmosfär, vilket gäng och vilken kraft i presentationerna och i gästerna som hade bjudits till Big Bang för att vara med på Kick-offen för Marknad Oskarshamn-projektet. Kändes nästan som att det bubblade bland besökarna. Förväntning, framtidstro och nyfikenhet.

Det var butiksägare, hotelldirektörer, MAXI-chef, KF-chef, tjänstemän från kommunen, frisörer, konditorer, bankchefer, fastighetsägare, plåtslagare och massa andra sköna människor som kommer att bidra till en attraktivare handel i Oskarshamn. Men nu börjar jobbet! Kavla upp ärmarna och ge sig ut i myllan. Öppettider, evenemang, nyetableringar och kompetensförsörjning ska se till att vi "tillsammans skapar vi tillväxt" är slagorden för projektet - och samtliga föredragshållare poängterade just samverkan, samsyn och samarbete för att lyckas! och det må vara uttjatat och klycha. Men ta mig tusan så kan alla behöva intala sig detta i starten av det här projektet. Vi måste hjälpas åt för att dra hem de 350 miljoner(!) som vi lägger utanför kommungränserna idag!

Hade Elajo-Pekka, Anmol Rattan på Adels, Candice Lee Olin från Panda Media och Alexandra Kronholm från Bröllopsmässan till bordet! Spännande samtal om film, butiker, hästhoppning och Oskarshamnsutveckling. Det är alltid spännande att diskutera med så olika branscher om hur man ser på saker och ting. vi försökte även klämma Anmol på lite nyheter om badholmen. Men vi fick inte riktigt klarhet i vad som är på gång och hur tidsplanen ser ut,,,tyvärr.

Idag har vi varit på industriprogrammet på Oscarsgymansiet och hämtat guldramar till Oskarsgalan. Åh så fina de blev! Tack grabbar - Viktor och Hampus i spetsen - ni är grymma!!!

Nu ut med näsan i solen några minuter!

Gala på lördag om ni missat det =)

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen