onsdag 18 november 2009

Mer galastämning och fest i O-Town!

Jodå, nu är det dags att börja planera för fest!
Första festmöjligheten som jag vill promota är den 28 november. Då bjuder Brädholmen Event in till 20-talsparty! Nattklubben "On the Rocks" är tillbaka från Latitud 57-festivalen i somras,,,samma kväll är det även Releaseparty för Aschilles på Rockbaren. Så alla smaker kan få sitt!

Igår anlände i alla fall mina nyinköpta sidenhandskar, fjäderboan och ett gäng Caponehattar.

Sedan så kan jag väl få smygavslöja att det till 99,9% säkerhet blir en Oskarsgala i Oskarshamn även 2010. Bara de ekonomiska förutsättningarna går i lås de närmsta veckorna så ska vi slå på stora trumman om ett litet, litet tag. Så håll tummarna! Det blir en spännande
Att vi lyfter upp hjältar och förebilder som gör bra saker i Oskarshamn är oerhört viktigt.
Varumärkesarbetet handlar till oerhört stor del om att SKAPA STOLTA OSKARSHAMNARE som blir ambassadörer för platsen. Och då behövs bland annat galor, festivaler oc partaj. I kombination med allt som redan händer i kultur- och föreningslivet. Då blir Oskarshamn en plats man vill leva och bo på - i alla olika skeden av livet.


I detta ärende, Oskarsgalan alltså, träffade jag alldeles nyss gänget som sätter den grafiska profilen. De hade grymt snygga förslag framtagna. Och det är Malin på Prinfo Bergs tillsammans med Ida på OKG och Petra på Turistbyrån som är hjärnorna bakom det arbetet. Ni är fantastiskt härliga att jobba med girls!


För lite inspiration inför Oskarsgalan så skickar jag med en bild från april 2009.


Over and out!

På Spotify idag; - har varit tyst på kontoret idag. Lite P3-skval på lunchen bara.
Ljudboken; I nationens intresse. Jan G ser till att det är spännande som helst! Kan knappt sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Leta i den här bloggen